Á la carte / Menü

Éttermünk á la carte étterem. Szolgáltatásainkat mindenki igénybe veheti. Nyitva tartásunk illeszkedik a megszokott ebédidőhöz, így munkanapokon 11-14 óráig állunk kedves vendégeink rendelkezésére. Üzletünk önkiszolgáló jelleggel üzemel, így a naponta változó aktuális étlapunkból lehet választani. A menüsor összeállításánál nagy figyelmet fordítunk az egyedi igények kielégítésére, (vegetáriánus, diétás ételek, stb.) valamint figyelembe vesszük kedves vendégeink kívánságait is!

Kóstolja meg naponta megújuló kínálatunkat, amely leveseket, főzelékeket, készételeket, hagyományos és különleges frissensülteket, tésztákat, salátákat, desszerteket, stb. tartalmaz!

Kedvező áraink, és munkatársaink kedves és gyors kiszolgálása, valamint ételeink mennyisége, illetve minősége garancia arra, hogy látogatása után Önt is a számos törzsvendégünk között tudhassuk! Bankkártyával történő fizetést illetve étkezési utalványt is elfogadunk!


Továbbá lehetőséget biztosítunk, úgynevezett menüs étkezésre is. Itt heti étlapunkról választhat levest, illetve “A” és “B” második fogást. A menüs étlap összeállításánál figyelembe vesszük vendégeink étkezési szokásait, ezért az ételek változatosak, mennyiségben és minőségben is kielégítik a teljes értékű ebéddel szemben támasztott egyedi igényeket is!

A menü ára: 850 HUF / “Fogyis” menü: 790 HUF

A menüt előfizetéses rendszerben kínáljuk! Lehetőség van az étteremben történő elfogyasztásra, de igény esetén házhoz is szállítjuk! (Bankkártyával történő fizetést illetve étkezési utalványt ezesetben is elfogadunk.)
Részletekről kérjük érdeklődjön személyesen az étteremben, vagy elérhetőségeinken! Klikk!
02

Gyermekétkeztetés

Cégünk, a Menzalba Kft. több éve foglalkozik óvodák, családi napközik gyermekétkeztetésével. “Minőség, megbízhatóság” – ez jellemzi cégünk üzletpolitikáját! Partnereink elégedettségére garancia munkatársaink több éves gyermekétkeztetésben szerzett tapasztalata, melyet referenciáink igazolnak! Az ételválaszték összeállításában partnereinkkel szoros együttműködésben dolgozunk!

Szolgáltatásaink árát a piaci árszínvonalhoz igazítva, de a célcsoportok szükségleteit és anyagi lehetőségeit figyelembe véve alakítjuk!

Várjuk szíves megkeresésüket és megrendeléseiket!

M Étterem