Bemutatkozás

Éttermünk a székesfehérvári MOL bázistelep irodaház alagsorában található. 2008 óta látja el a környék, és a város lakóinak közétkeztetését, önkiszolgáló jelleggel. Szolgáltatásaink közé az “à la carte”, menü, rendezvényszervezés és gyermekétkeztetés tartozik. Vendégeink elégedettségéhez garancia munkatársaink képzettsége, szakértelme, többéves tapasztalata.

Az ételek választéka illeszkedik vendégeink igényeihez, így elsősorban közkedvelt ételválasztékkal várjuk a hozzánk betérőket. A konyha ízvilága magyaros, házias jellegű. Kínálatunkban készételek, főzelékek, levesek, frissensültek, saláták, halételek és desszertek találhatóak, amit kulturált környezetben elfogyaszthatnak éttermünkben, vagy igény szerint el is vihetnek dobozban vagy éthordóban.

Fontos számunkra vendégeink elégedettsége! Ezért munkatársaink azon fáradoznak, hogy gyors, kulturált, higiénikus kiszolgálással nyerjük el a vendégeink bizalmát! Csak ellenőrzött helyről származó, kizárólag minőségi alapanyagokkal készítjük ételeinket, a HACCP, az ÁNTSZ, és az Európai Unió étkeztetésre vonatkozó előírásainak szigorú betartása mellett.

M Étterem